22 Julai 2010

My Bad Day...

ari ni (malam especially)...memang ari paling malang bg aku..sakit ati teramat sgt...pg g kelas cam biasa...g UK amek ubat demam, selsema n sakit tekak..igt leh la kurg skit..ptg plak...tggu pny tggu lecturer..last2 kelas cancel...
mlm plak aku igt nak g la wat keja ngn pika n ayu...last2 ujan...time tu ak otw nak g McD..ak pny la control xmo bg basah baju..last2 ada 1 keta ni mmg laju dia bawak...bushhhh..habes lencun 1 badan..klu aku jumpak driver tu..mmg aku maki terus la org tu..mmg sakit ati teramat sgt...dah la demam ak x baek lg...dtg plak camni..pas tu.laptop aku plak bt hal...isnin ni baru ak nak antar kedai..nak suh dia format lain..then my gf plak dia ceramah kat aku mcm dia nak minx break up ngn aku..mmg aku rasa ari ni mmg bad day aku....arrggghhhhh..........

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...