02 November 2010

You Know What???

Salam..arrgghhhh..rindunya kat blog aku ni..dekat 3 mggu aku nak update..tp xleh..bz ngn final exam...nak update..tp malas sama...hahaha..tp aku mmg rindu...
you know what...aku skg ngh final exam..skg ni gaps 3 ari utk nex paper...erm...ok la...cuma pas paper MARKETING tu..i'm crying...n u know why i'm crying..xthu??sbb aku xleh jwab MKT..penat smmgu aku hafal hampir 80%..last2 time exam..1 haram jadah apa aku x ingat..tension nya aku...arggh..benci3..aku sebak time jawab..aku nangis time balik umah...arrggghhh tensyen...
n u know what..aku main bola sepak kat umah sewa ni..hahhaha..kaki bangku main bola..hahah..mmg lawak la..mula2 tu agak letih gak la..but after 2/3 days main..agak njoy wlupun still x reti..hahahaha..nsib baik agak njoy...
n u know what??aku baru dpt rasa yg bersukan ni pun dpt releasekan tensyen gak...aku baru sedaq kot..cita dia mcm ni...kan ptg yg aku tensyen sal MKT tu kan...my housemate ajak la aku g main bola...mula2 aku xmau sbb tensyen kan...then main jugak la..dah main baru aku slow2 lupakan sal marketing..untung gak la kan...
n u know what...aku agak tensyn kebelakangan ni...bukan sbb exam...tp sbb2 lain..sbb org yg aku xsgka...fikir aku smpai mcm tu skali..dont judge a book by its cover..wlupun aku mcm ni..tp aku bukan jenis yg mcm tu...wlupun aku sembahyag pun xpenuh...aku still igt Allah..aku x suka org igt aku mcm tu...mybe tu cuma lawak dorg..tp klu dah bnyk kali..mcm dorg igt btol2 plak...arrgghhh..benci aku...
n u know what...mlm esok (Rabu)..mungkin aku akan ke udara..hahaha..bukan terbang tau...tp masok tv la...hahaha....kelab pyota join bersamamu milik tv3 bantu family en azha dulu..klu x silap aku..aku dah gtau kan dlm post yg lepas...
k la..aku nak out dah...n mybe g main bola..hahahah...salam...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...