15 November 2010

bERAkhir Sudaaa Sem 3...

Alhamdulillah...akhirnya..tamat jugak sem 3 aku kat UiTMPP.....hermm..last paper..geography..ku sangkakan susah la sgt..tp..sederhana la..yg paling bengang skali...ada negara yg kami x blaja masuk..wt....tp xpa..at least aku yakin aku lulus..skg ni..aku cuma risaukan paper marketing aku...takut truk gila...takut fail..aku x kisah target aku utk dpt DL xsampai..tp jgn kena repeat paper sudah la...harap2 la...then..cuti sem mula..aku x tau nak bt apa..nak keja kat RnR..mak dah cakap dah kat aku..abah x bg aku keja kat sana sbb jauh..so..aku nak keja kat mana??stesen minyak depan kpg??erm..tgk la nnt cmna..kdg2 aku terpikir jgak.suma aku ikut keputusan org tua aku..aku ni mcm baby ja rasanya..erm..mybe org tua aku rasa aku ni x cukup matang lagi kot..muahahaha..biaq la..

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...