26 September 2010

KEpEnAtAn

Salam..hai blog..rasa mcm dah lama aku x update blog aku..hahahahha..sdgkan aku rasa aku ada updat 2,3 ari ni..k..erm..for this post there nothing much story that i can tell u..erm..the first one...aku balik umah utk buat asgnment tour guidin..keme, zuk n pdos pun ikut aku balik..ari sabtu mmg penat gila..pusing 1 taiping..bt documetary...zuk ngn keme bt kat zoo, lake garden n muzium..n aku ngn pdoih kat batu hampaq, penjara, ban pecah ngn pekan lama..2 ari kot nak bt asgnment ni..adoyai penat gila..kat batu hampaq kan..aku ada benda nak cita..masa aku ngn pdos kat batu hampaq kan..kami jumpak la sorg pakcik ni..kami igt nak tny la skit pasal sejarah batu hampaq ni..tgk2 dia cerita pasal silat gayong..yg tu ok lg..dia cita mcm2..sapa yg bawak ke malaysia..nama2 dia apa la..its a perfect story..tp bila dia cita sal latihan silat ttg seru2 benda ghaib ni..aku seram sejuk..aku takut..then dia bwak p gua ap tah..aku xmasok..xberani..mmg seram gilaa...tp nak bt cmna...terpaksa gak la...then kami abeskan documentary kami on dat day jgak...yg tu kat taiping ja..esok kat ban pecah n pekan lama parit buntaq..malam lepas dinner..kami 4 org kuaq p uptown bagan serai..dah xtau nak bt apa..lepak kat situ smpai dekat kul 11...then teman kemer makan kat buluh kunig..balik umah..bukak fb n then aku nak tidoq..k..bye...hahahaha..assalamualaikum...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...