03 September 2010

I'm Nothing..

Salam..dah lama aku xtulis dlm blog aku ni..maklumla.bajet aku lari utk beli wifi kat kondo ni..hahha..aku pun xtau cmna leh lari bajet 3-4 mggu ni..kali ni aku just nak luahkan apa yg aku rasa...cewah..ayat...hahhaa..x la..aku cuma rasa yang aku ni xda mkna bg apa2 pun..just tempat utk org happy2 ja...aku pun xthu knp aku terpikir mcm ni..i know that i have nothing interesting that will attract people to know me better..but at least.. sumtime aku nak jgk org amek tau psal aku..aku xda apa yg menarik pun..dlm kelas pun aku bkannya mnjadi perhatian sgt pun..aku pun xtau knp jd cmni..mybe sbb aku x menarik kot..or bukan mybe..tp semestinya..yg selalu menjadi perhatian adalah org2 yg ada attraction like handsome,macho,blalalala...tp aku..apa yg ada..cuma hudoh n ke'sihat'an ja yg ada..sbb tu la aku x menjadi perhatian sgt..klu ak jd ktua apa2 pun..aku just pgg je nama ketua..but alll the desicion base on other person..thats y i said that i'm nothing...ak xda apa yg org lain ada..aku sedar yg aku ni bkan mcm org lain..aku xda ciri2 yg menarik org utk tumpukan perhatian kat aku..aku cuma ada ciri2 yg org akan gelakkan aku..ak xda apa..kdg2 aku tringin gak org berckp sal akuor a least org akan fikirkan ttg apa2 yg ok ttg aku..tp..i dont think so..hahahha...
lepas tu yg aku pelik kan..knp ada org yg suka mengungkit bila kebaikan tu dah mula terjalin semula..knp perlu bibitkan balik titik2 pergaduhan??aku pun pelik ngn perangai org2 mcm ni..mmybe dia just saja2 nak cita..tp dia x fikir ke yg tu akan buatkan 1 lg masalah besar timbul..org mcm ni aku xtau la nak bt cmna..hh...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...