20 Ogos 2010

Susah SangAt Ke???

Salam..dah lama rasa aku xtulis kat blog kesayangan aku nieh..hehehhe...aku bizi sgt2 ngn prog esok ni..sgt2 bizi.. sampaikan nak bukak fb pu x sempat..bengang gila..pas ni mybe aku leh rehat skit..pas siap repot utk prog ja la...kot..
dlm masa prog ni yg aku handle..aku sgt bengang ngn prangai certain2 org ni..as a leader for this prog..aku nak la org respect kat aku dlm apa2 hal yg berkaitan dgn prog. wlupun benda tu simple mcm hadiah ke apa..tp at least dgr la dulu pendapat ketua...bukannya aku gila kuasa ke apa..tp aku rasa mcm aku ni xda gunanya jadi ketua utk prog ni...aku pny pendapat pun kdg2 mcm d campak ke tepi ja..mmg geram...kdg2 aku rasa nak nangis bila pikir balik..tp mybe ni jugak first time aku handle sebuah prog..tp yg lain tu mcm xnak kerjasama ngn aku..dog just dgr arahan dari org lain..pentingkan arahan yg bukan dtg dari ketua prog..bukan aku nak bangga ke apa..tp mcm aku ni x wujud bila ada sesetengah perkara yg berkaitan dgn pog..aku cuma pelik..susah sgt ke nak dgr aku pny pendapat...aku pelik la..
lg 1 yg aku rasa smpai aku mati pun ramai sush nak bt ni...susah sgt ke nak pcya kat aku ni??aku pelik..klu hal yg berat2 tu ok..aku pham..sush nak pcya kat aku..tp ni hal nak beli kuih pun sush sgt ke??nak beli kuih je pun...aku pelik..bukannya nak beli barang kemas ke apa..just nak beli kuih bukak posa ja pun...klu ada org yg baca ni or terasa..aku minx maaf siap2..bukan nak kutuk2 ke apa..tp..aku pelik...mcm aku ni org yg penah buat 1 kesilapan paling besar..tu yg paling aku geram...aku memang bengang sgt2...aku nak menjerit..tp x mampu..apa yg mmpu aku buat just diam..aku xnak melawan..takut keruhkan persahabatan kami..apa pun aku minx maaf..
harapan aku esok..harap prog esok berjalan dgn lancar dan sempurna..tu ja aku minx...amin..k nak g kampus..salam...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...