27 Ogos 2010

PeNaT!!!!!!!!!!

Salam..hai blogger..mggu ni memang penat gila..test saja..smpai naik muak aku..baru abes tour guiding..marketing plak menjelma..berlalu marketing..muncul pula geografi..last2 suma aku hentam..malas betol aku ni..hahahha..penat ooo...suma aku bnyk hentam kromo ja...aku kan pemalas...cuma bila aku pikir2 balik..aku takut gak ngn final exam nnt..huhuhuhuh....ak ad benda nak share ni..bukan sal aku..tp sal kawan aku..dia ni mmg agak rapat la ngn aku walaupun kdg2 aku selalu sakitkan ati dia..dia ni aku tgk kesian sgt..mcm x ramai suka kat dia..tp aku tau dia baik..cuma prangai dia tu skit ja yg shot..hahaha..dia ni tekanan sbb ada org amek kesempatan atas kepandaian dia...dia skg ni pun still tercari2 kwan yg btol..dulu xramai sgt..bila dia rasa dia makin ngam...dia mcm di pergunakan plak..wlupun aku x kenal kwn2 yg dia katakan tu..tp aku rasa mcm btol la plak..n i always dont know y aku sng sgt nak pcyakan org...
Selain tu..i think i already make a good relationshi[ with DT3A..mungkin x rapat mna..tp at least aku rasa ok la skit..aku agak kenal la 2-3 org budak kelas a..
ha..ari kamis 26 aribulan..kami 1 kelas g bukak posa kat pizza...best gak la..dlm piza tu 1 kelas kami bising.,.penuh dgn kebisingn kami ja 1 pizza tu..hahahha..bygkan =..23 org dlm pizza hut tu..mana x bising..lepas balik pizza..aku balik umah sewa packing barang n balik kpg..yg bestnya masa atas moto..aku sempat lg berangan2..aku berangan yg UiTM, JPA, Mara nak taja aku belajaq kat Australia dlm Masscom..hahahha..mmg lawak gila..tp aku dah jji ngn diri aku..aku aka n cuba sedaya upaya utk belar dlm Masscom.klux kat overseas pun..at least dlm negara..tu impian aku...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...