07 Ogos 2010

MaCaM2

Hello haaa my blog....kali i aku nak cerita mcm2..ada seronok ada sedih...1st yg aku nak cita ari khamis aritu..untuk ke'1st time'nya..aku derma darah kat LP..mmg best..mula2 agak takut la...tp then ada ramai gak teman aku..igtkan lama la sgt derma darah..last2 x smpai 5 minit..gila la....aku pun xcya..tp best la..n mmg niat aku pas ni..aku akan derma darah ku ada event..tu pun klu cukup syarat...tp mmg best...then ptg aku tlg pojan buat carwash..penat gila..kami ponteng 2 kelas kot ari kamis aritu..kelas mandarin n geo..mandarin mmg la xdpt pengecualian...tp geo..aku kol puan..puan cakap ok...ari jumaat amek kuiz..ok la tu kan..hahahhaha..penat gila ptg tu..mlm tu igt balik nak tdoq la sat..last2 nak kena buat BEL plak..ya ALLLAH..memang geram tul..dah la sush nak aprove..tp memg penat la ari kamis t..
then ari jumat plak...pg2 kul 7.40 aku ah g kelas...saja p awal..bengang ngn sir pny psal...then nasib baik aku ngn tores pny term paper dah lulus..nasib baik dia x bnyk tny..klu x...then tgh ari pas lunch aku amek kuiz geo..pas smyg kat PI..aku nora farid n min trus tggu En saiful kat lobi hotel..nak g umah Kanak2 taman bakti..utk tinjau tempat..tp yg xbest tu.org kat sana mcm x alu2kan kedtgn kami..mmg geram..btol2 geram...tp ok la...kami akan buktikan dekat dia yg kami akan lakukan yg terbaik utk kanak2 kat situ...itu jnji aku sbg ketua projek...balik dr kpla batas..aku trus g library cari buku...then tlg pojan kat carwash...tlg smpai ptg gak la..balik umah dekat 6.30...kemas2 brg..kul 7 baru gerak balik umah..atas moto aku karoke sorg2.....hahahaha....k la..nak tdo lu..babai...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...