23 Ogos 2010

Dah SeLeSai sEMuA!!!!!!!!!!

hAI...dah seminggu aku x tgok blog aku ni..wlupun xda follower..aku tetap nak update jugak blog aku..hahahha..1st of all..benda yg aku nak cita sal program bukak posa kat umah kanak2 taman bakti...mmg best gila..penat tetap penat..tp enjoy..eventhough there have a few things that i feel disspointed, but i'm satiesfied enough..ni mmg 1st time aku handle n aku puas ati...waktu prog mmg best..dpt layan adik2 kat situ...main2..sembang2...tp yg sedeyh bila nak balik..aku nak nangis waktu nak balik..tmbh2 lg tgk budak2 kat situ nangis waktu kami nak balik...balik umah aku buat slide ctu..smpai kul 2.30 pg..mmg letih..esok tu bangun kul 11 pg..bangun..mandi n baca tour guiding..sbb apa tau??mggu ni penuh ngn test..test tour guide, geo n marketing..lepas ni aku just nak kena buat repot..n hope xkena reject bnyk kali mcm kemer pny report...klu nak tgk gmba..nnt aku upload..sama ada kat blog ni or kat fb aku..tgk la nnt tau..k la..aku nak g study jap..bye...

Tiada ulasan:

Jom Usharrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...